Новини

Сертифікат ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування»

В 2020 році "БЗКУ Арденз" пройшов сертифікацію системи екологічного менеджменту відповідно вимогам стандарту ISO 14001 в результаті якої отримав Сертифікат ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування».

Сертифікат відповідності. Сертифікація котельних

ПОСЛУГИ З СЕРТИФІКАЦІЇ

ТОВ НАВІТАС надає послуги в системі сертифікації котельних на відповідність вимогам технічних регламентів України.

Сертифікація – це дія, яка посвічує за допомогою сертифікату відповідності, що продукція відповідає вимогам відповідних стандартів та технічним умовам (ТУ). Тобто, сертифікація підтверджує якість продукції, що суттєво підвищує її конкурентоспроможність.  

З цією метою проводиться декілька етапів робіт з оцінки відповідності котельних установок вимогам Технічного регламенту безпеки обладнання, що працює під тиском: експертиза матеріалів, відбір зразків для випробувань, анaлiз peзультaтiв випpoбувaнь, пiдгoтoвкa пакету документації та пpoeкту cepтифiкaту, рeєcтpaцiя сертифікату.

previous arrow
next arrow

previous arrownext arrow

Slider

ВИСТАВКА AQUA THERM 2019

14-17 травня 2019 року наші партнери та клієнти мали можливість відвідати наш стенд на головній галузевій виставці країни Aqua Therm 2019, постійним учасником якої ми є з 2010 року.

На AQUA THERM 2019, яку цього року відвідало більше 22 000 відвідувачів - спеціалістів з монтажу систем опалення і водопостачання, проектантів інженерних систем, керівників та спеціалістів підприємств різних галузей промисловості, ТОВ НАВІТАС представило парові газові котли ТМ NAVI та парові твердопаливні ТМ ARDENZ, а також водогрійні газові котли NAVI. Відвідувачі стенда мали можливість наживо побачити якість обладнання та отримати консультації технічних спеціалістів НАВІТАС стосовно роботи обладнання.

Під час виставки ми також мали можливість провести продуктивні зустрічі з клієнтами – серед яких багато власників та директорів промислових компаній, та нашими партнерами – проектно-монтажними компаніями. Впевнені, що AQUA THERM 2019 не стане винятком з попередніх років, і стане початком успішного сезону 2019-2020, як для нашої компанії, так і наших партнерів.

Сетрифікат ISO 9001:2015 “Quality management systems. Requirements” INTERNATIONAL STANDARD

В 2018 році ТДВ "Броварський завод котельного устаткування Арденз" отримав Сетрифікат ISO 9001:2015 “Quality management systems. Requirements” INTERNATIONAL STANDARD. Сетрифікат ISO 9001:2015 є свідченням надійності підприємства і високої якості продукції заводу, а також необхідна умова для визнання на світовому ринку.